Siirry sisältöön

Tietoa järjestelmästä

Rakennetun ympäristön tietojärjestelmä kokoaa kuntien ja valtion viranomaisten tietojärjestelmissä olevat alueidenkäytön ja rakentamisen tiedot yhteen paikkaan helposti saataville. Tietojärjestelmää rakennetaan parhaillaan, ja se tulee käyttöön vaiheittain vuonna 2024. Järjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Suomen ympäristökeskus. Muutos keventää ja selkeyttää valtakunnallista rakennetun ympäristön tiedonhallintaa.

Tulevat tilaisuudet

12.3. klo 9.30–10.30 Rakennetun ympäristön tiedonhallinnan uudistuksen avustukset kunnille ja maakuntien liitoille, ilmoittaudu(siirryt toiseen palveluun)

26.3. klo 14.30-16 Ryhti-info: aiheina uudistuva lainsäädäntö ja avustukset, katso ohjelma ja ilmoittaudu(siirryt toiseen palveluun)

4.4. klo 12–15 Mikä muuttuu maakuntakaavoituksessa? Tilaisuus maakuntien liittojen edustajille, ilmoittautuminen(siirryt toiseen palveluun)

9.4. klo 14.00-15.30 Infotilaisuus rakennustietojen ylläpidosta, lisätietoja ja ilmoittautuminen

30.5. klo 13-15 Kumppanitestauksen avoin info (osallistumislinkki lisätään lähempänä tapahtumaa)

Menneiden Ryhti-infojen materiaalit löydät ympäristöministeriön Hankeikkunasta(siirryt toiseen palveluun). Muutostuen sivulta löydät myös menneiden tilaisuuksien materiaalia.

Tutustu myös